Jõulukampaania aitab varjupaiga kassid koju

Lemmi Kann

lemmi.kann@le.ee

Foto: Pixabay
Foto: Pixabay

Varjupaikade MTÜ ja Eesti veterinaarmeditsiini üliõpilased panid käima kampaania „Jõulupuu loomadele”, mis aitab Eesti varjupaikades elavaid kasse-koeri kiiremini uude koju.

Haapsalu peatänaval kultuurikeskuse ees püüab möödujate silma väike kuusk, mida ehivad punased lipsukesed ja kümned fotod kassidest, kes elavad Läänemaa loomade varjupaigas Vilklas.

Kuuse ehtijad loodavad, et ehk jääb foto mõnele möödujale silma ja loom saab jõuludeks endale päris kodu. „Kui inimesele mõni meie hoolealustest silma jääb, siis peaks ta meie kodulehel täitma sooviavalduse. Kui oleme avalduse läbi vaadanud, võtame soovijaga ühendust ja lepime kokku, millal ta saaks kassi vaatama tulla,” selgitas Läänemaa loomade varjupaiga juhataja Helina Alp.

Kui looma ja inimese vahel tekib sümpaatia, on hästi. Alpi sõnul on aga juhtunud sedagi, et inimene mõtleb loomaga kohtudes ümber. „Mõned võtavad ka päeva või paar mõtlemisaega,” märkis ta.

Läänemaa loomade varjupaigas on praegu 30 kassi, kellest enamik on valmis uude koju minema. Läänemaa loomade varjupaik asub Vilklas. Kodulehe leiab aadressilt varjupaik.ee.

 

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
1 Kommentaar
Inline Feedbacks
View all comments
aga
3 aastat tagasi

need vaesed kitsed, põdrad metsas, kellele halastamatult jahti peetakse plaanitäitmise ja tapmishasardi nimel, neist pole kellelgi sooja ega külma, oh variserid