0

Virtsus põles auto

3. aprillil kell 4.16 said päästjad väljakutse Lääneranna valda Virtsu alevikku, kus põles kaua aega parklas seisnud ja eelnevalt rüüstatud auto. Päästjad kustutasid autopõlengu kell 4.56. Auto hävines tules täielikult.

Tormi tõttu murdusid puud teele Lääne-Nigula vallas Nõva külas, Vormsi vallas Hullo külas ning Haapsalu linnas Võnnu külas. Päästjad eemaldasid takistused teelt.

2. aprillil kell 23.45 teatati häirekeskusele, et Lääneranna vallas Lihula linnas on suure tuule tõttu ära lennanud kahekorruselise kolme trepikojaga kortermaja katus. Katus kukkus trepikodade uste ette ja blokeeris väljapääsud. Päästjad likvideerisid ohuolukorra ning aitasid inimesed korteritest välja. Omavalitsus tegeles inimestele majutuse leidmisega.

 

  1. aprillil
NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
wpDiscuz