3

Vene suursaatkonna töötajad viisid lillekorvi Gortšakovi mälestustahvli juurde

Esmaspäeval asetasid Vene suursaatkonna töötajad lillekorvi Aleksandr Gortšakovi mälestustahvli alla. Arvo Tarmula

Esmaspäeval asetasid Vene suursaatkonna töötajad lillekorvi Haapsalu lasteraamatukogu majas 15. juulil 1798 sündinud Venemaa välisministri ja riigikantsleri Aleksandr Gortšakovi mälestustahvli alla ja kinkisid raamatukogule raamatuid Peterburist.

2010. aastal asutas Venemaa president Dmitri Medvedev Aleksandr Gortšakovi nimelise fondi avaliku diplomaatia toetuseks. Fond hakkas tegutsema välisministeeriumi haldusalas ning selle eesmärgiks on toetada valitsusväliste organisatsioonide osalemist rahvusvahelises koostöös.

Arvo Tarmula fotod

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
Postimees
Postimees

Saatkonna töötajad on tänapäeval enamuses luurajad keik juuu

ainult
ainult

Ega lillede toomisest ja raamatute kinkimisest midagi halba sünni. Aiunult see sündimise fakt on tõestuseta. Oli see selles majas või Taebla mõisas, nagu kirjutab vikipeedia? Ei tea vist mitte keegi.

uskmatu-toomas
uskmatu-toomas

Mis tähtsust sellel on? Mõned majad Ehte tänava poole seisab ka mälestustahvel kuigi sündmus ise selles majas ei toimunud !

wpDiscuz