Eesti laskurliit tänas Elari Tahvinovi

Elari Tahvinov (paremal) ja Eesti Laskurliidu president Riho Ühtegi. Foto: erakogu
Elari Tahvinov (paremal) ja Eesti laskurliidu president Riho Ühtegi. Foto: erakogu

Eesti laskurliit pidas meeles 2019. aasta parimaid ja tublimaid, nende seas tänas liit Haapsalu laskjat Elari Tahvinovi kui ühte Eesti edukamat püstolipoissi.

Tahvinov kuulus Eesti noorte võistkonda, mis osales Euroopa meeskondlikel meistrivõistlustel ja jõudis finaali 8 parema hulka. Finaalis oli Eesti edukaim laskur Tahvinov.

Muljetavaldavad olid ka Tahvinovi individuaalsed tulemused. Ta tuli Eesti meistriks juunioride vanuseklassis ja oli mitmekordne võitja noorte vanuseklassis. Rahvusvahelistel võistlustel jäid tema kontosse võidud Soomes ja Lätis ning jõudmine Balti noorte meistrivõistlustel kolme parima hulka.

Ka see aasta on Tahvinovi jaoks alanud edukalt. Ta sai Eesti juunioride meistrivõistlustelt pronksmedal. Vilniuses Ida-Euroopa parimate seas tuli 8.koht. Kolme nädala pärast stardib ta Euroopa meistrivõistlustel.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments