Eilse avarii põhjus pole veel teada

Veel ei ole teada, kumb juhtidest avarii põhjustas. Eduard Laur

Eile kella kolmveerand nelja paiku juhtus Risti lähedal Jaakna külas avarii, kus põrkasid kokku sõiduauto Toyota ja Volkswageni maastur, sündmuskohal hukkus Toyotat juhtinud 27-aastane mees.

Haapsalu politseijaoskonna juhtivuurija Vello Palmitsa sõnul liikus sõiduauto Haapsalu suunas ja maastur Tallinna suunas. Kumb juhtidest avarii põhjustas, ei ole Palmitsa sõnul veel teada. „Me ei ole veel ellujäänud juhiga rääkinud,” ütles Palmits.

Volkswagenit juhtinud 37-aastane mees viidi Põhja-Eesti regionaalhaiglasse. Palmitsa sõnul sai mees põrutada ning tal ei ole mehel eluohtlike vigastusi ja seisund on stabiilne. Toyotas juhi kõrval istunud 23-aastase naise toimetasid meedikud eile õhtul Läänemaa haiglasse kontrolli.

Kõik autodes olnud kasutasid turvavööd, juhtidel oli olemas vastava kategooria sõidukijuhtimise õigus ja sõidukite rehvid vastasid nõuetele. Palmitsa sõnul ei ole kinnitust, kas juhid olid kained.

Eilse kokkupõrke tagajärjel paiskusid autod üks ühele, teine teisele poole kraavi. Kohale sõitnud päästjad lõikasid kaks kannatanut autodest välja – ühe kannatanud andsid päästjad ukse, teise akna kaudu üle kiirabile.

Samuti teisaldasid päästjad avariilised sõidukid ja puhastasid tee.

Sündmuskohal taastus liiklus kell 18.20.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
3 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
pamp
4 aastat tagasi

eelmisele
Kui nii l-ll oled,et ei tee vahet kus Palivere ja Risti asuvad, siis joo vähem ja maga end välja.

to pamp
4 aastat tagasi

kle pamp ajasid eile hülgemöla ja täna ka ole parem lihtsalt vait.Paliveres polnud mittemidagi liiklust suunati paliverest ringi krdi tark kommija debiil

pamp
4 aastat tagasi

Tere hommikust Risti lähedal! See pauk oli Paliveres ennem silda Haapsalu poolt.
Olin eile seal ja sõitsin täna sealt mööda.