Teed võivad olla kohati libedad

Avatar

BNS

Libe tee. Urmas Lauri

Maanteeamet palub olla autojuhtidel tähelepanelik, kuna ka neljapäeva võivad teed olla kohati libedad.

Varahommikul on teekatted riigiteedel valdavalt soolamärjad või niisked. Ilm on kuiv ja õhutemperatuur näitab kõikjal kuni paar soojakraadi. Põhja- ja Lääne-Eestis on teetemperatuur siiski kerges miinuses ja lõiguti võib teedel esineda libedust.

Ilmaprognoosi kohaselt on äeval vähese ja vahelduva pilvisusega ilm. Kohati võib sadada vähest vihma. Õhutemperatuur jääb kolme ja seitsme soojakraadi vahele.

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
wpDiscuz