Liikluskomisjon hakkab arutama Tamme ristmiku fooride tööd

Kaire Reiljan

kaire@le.ee

Tallinna maantee ja Tamme tänava ristmikule paigaldati foorid kaks ja pool aastat tagasi. Arvo Tarmula

Tallinna maantee ja Tamme tänava ristmikule paigaldati foorid kaks ja pool aastat tagasi. Arvo Tarmula

Haapsalu liikluskomisjon hakkab lähiajal arutama, kas Tamme ristmiku valgusfoori töötsüklit tuleks muuta ja tulede vahetumise intervalli pikendada.

Tamme ristmiku valgusfoori teema tuli päevakorrale pärast seda, kui läinud nädala kolmapäeva keskpäeval põrkasid Tamme tn ja Tallinna mnt ristmikul kokku kaks Volkswagenit. Üks auto liikus kaubamaja poolt Uuemõisa poole ja teine tuli Kastani tänava poolt, kokku said nad ristmikul.

Artikli lugemiseks tellige päevapilet, digipakett või logige sisse!

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
5 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
Enriko
4 aastat tagasi

Pakun, et Tallinna mnt.-Tamme tn. ristmikul võiks peateel põleda eelistatult roheline, kui ühtki autot pole parasjagu liikumisandurite mõjuulatuses. Alles siis, kui keegi läheneb kõrvalteelt, süttigu peateele punane. Praegu on nii, et sõites linnasüdamest Uuemõisa (või vastupidi) jõuavad roheline-punane vahetuda nagu värvusmuusikas. Ausalt, ei saa aru, mis kiirusega sõita või hoopis pidurdada, hoolimata ees terendavast rohelisest, mis võib plõksti lülituda kollaseks-punaseks ja siis jälle roheliseks, kui oled juba peaaegu seisma saanud. Arvan, et niisugust asjatut vilgutamist (kui kõrvalteelt tulijaid üldse polegi!) pole lihtsalt vaja.

Ott
4 aastat tagasi
Reply to  Enriko

Tõmba kaugtuled peale, läheb ilusti roheliseks kui ristmikuni jõuad.

pudrujakapsad
4 aastat tagasi

Roheline tuli jalakäijale peaks süttima automaatselt nagu toimub see teistes linnades enamikel fooriga ristmikel.

pudrujakapsad
4 aastat tagasi
Reply to  pudrujakapsad

Pidasin silmas olukorda, kus sõidukitele põleb juba niigi punane ning samal ajal jalakäijale samuti punane. Selmet automaatse rohelisega üle tee minna, tuleb hilinenud nupuvajutusega ära oodata terve fooritsükkel. Absurdne.

K.S
4 aastat tagasi

Alles oli avarii ka peatänava foori all, kusjuures vilkusid kollased… Lugupeetud linnavalitsuse liikluskomisjon-äkki peaks arutama??? Suurendaks kollase vilkumissagedust ehk?