HKHK õpilane Karl-Kevin Miinpuu oli edukas rahvusvahelisel teenindusvõistlusel

Kaire Reiljan

kaire@le.ee

Eelmisel aastal peeti rahvusvaheline restoraniteenindajate karikavõistlus Haapsalus ja ka siis esindas Eestit Karl-Kevin Miinpuu. Foto: Arvo Tarmula

Haapsalu kutsehariduskekuse kolmanda kursuse õpilane tuli rahvusvahelisel restoraniteenindajate võistlusel 4.-5. kohale.

Coupe Georges Baptiste rahvusvaheline õpilaste ja professionaalsete restoraniteenindajate karikavõistlus peeti tänavu Portugalis, Faros ja seal osales 12 riiki.

Seekord pidid võistlejad fileerima kala, valmistama boeuf a la tartari ja avokaado-krevetisalatit, flambeerima pirni ning katma laua ja vormistama tellimuse. Osalejaid testiti samuti teooria ja alkoholi tundmises.

Võistluse võitis Prantsusmaa, teise koha sai Taani ning kolmanda Luksemburg. Eestit esindanud Karl-Kevin Miinpuu jäi Sloveenia tütarlapsega jagama 4.-5. kohta.

Mullu oktoobris peeti sama võistlust Eestis, Haapsalu kutsehariduskeskuses. Ka toona esindas Eestit Miinpuu. Coupe Georges Baptiste võistluse eesmärk on populariseerida teeninduse eritehnikaid.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments