1

Kaubik sõitis vehklemishalli akendesse

Öösel sõitis kaubik vehklemishalli akendesse. Arvo Tarmula
Öösel sõitis kaubik vehklemishalli akendesse. Arvo Tarmula

25. oktoobri öösel kell 23.50 teatati häirekeskusele liiklusõnnetusest Haapsalu linnas Mulla tänaval. Politsei valvepressiesindaja Leane Loide ütles, et esialgsetel andmetel sõideti kaubikuga vastu spordihoone seina, kaubikujuht jooksis sündmuskohalt ära enne politsei saabumist.

Juhtumi täpsemad asjaolud on selgitamisel ning alustatud on väärteomenetlust.

Arvo Tarmula fotod

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
Prohvet
Prohvet

Jama küll.Aga palju suurem õnnetus võib tulla siis, kui mõni autokooli õpilane tagurdab ujula aknasse ajal,kui seal lapsed ujuvad. Mingit piiret (toru) ka akna ees pole. Krt, arumaeisaa, miks peavad autokoolide õpilased just seal harjutama ??

wpDiscuz