Jõõdre rahvas ootab valitsust plakatitega

Kaie Ilves

kaie@le.ee

Urmas Lauri

urmas.lauri@le.ee

Ridala seltsi juhatuse liikme Keiro Raudkatsi ja Valgevälja elaniku Anneli Siia sõnul oleks kergliiklustee kasutajaid küllaga. Urmas Lauri

Ridala seltsi juhatuse liikme Keiro Raudkatsi ja Valgevälja elaniku Anneli Siia sõnul oleks kergliiklustee kasutajaid küllaga. Urmas Lauri

Täna hommikul ootavad Jõõdre ja Parila elanikud Valgevälja bussipeatuse juures plakatitega Põgari-Sassi palvemajja väljasõiduistungile suunduvat Eesti vabariigi valitsust, et nõuda kergliiklustee ehitamist Haapsalust Jõõdreni.

Meeleavaldusele on oodata üle saja inimese, kes loodavad juhtida valituse tähelepanu sellele, et jalgsi või jalgrattaga Haapsalu ja Jõõdre vahel liikujate elu on ilma kergliiklusteeta ohus.

„Prognoosin, et oma 100-150 inimest on homme hommikul sel teelõigul,” ütles Ridala seltsi juhatuse liige ja meeleavalduse eestvedaja Kairo Raudkats. „Kõik on lähiümbruse elanikud, kes iga päev kasutaksid kergliiklusteed.”

Artikli lugemiseks tellige päevapilet, digipakett või logige sisse!

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
16 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
Arvos
4 aastat tagasi

Samuti on vaja sinna kaubanduskeskust, kino ja teatrisaali, ujulat, panka, restorani. Puuduvad ka ehituspoed. Samuti peab Haapsalu rong hakkama sõitma läbi Jõõdre või vähemasti peab üks haru Taeblast hakkame otse sinna suunduma! Rääkimata kiirrongist otse Tallinnasse, Tartusse ja Narva!

jupp teerada
4 aastat tagasi

Ei saa kergliiklusteed, jalakäijad, see on NII NII kallis ja riigil pole raha. Hakkame aga kohe kulutama viaduktile Turba-Haapsalu liinile. Matame projekti, mida polegi vaja.(2 milli lendab varsti)

Punane udu
4 aastat tagasi
Reply to  jupp teerada

See raudteeprojekt on veel üsna mõistlik, kuna selle eest me reaalselt saame ka midagi asjalikku. Meenutan kõigile siinkohal mõningaid projekte, mis on tunduvalt mõttetumad: -Ärma talu 175k, -Eesti uus märk, mida mina pole siiani kasutusel näinud 200k, -Vabaduskell 128k, -Ülemiste vanakese kuju tunneli avamisel 20-30k€ -Teise samba haldustasud maksumaksja taskust(riik oleks saanud ju reguleerida neid) -Estonian air – täpsemaid summasid ei oska välja tuua – kümned miljonid ilmselt -Tero Taskila palk 30k€ -Tea Varraku halb juhtimine ja 14k€ preemia lahkumisel -LGBT ühingule ajupesuks vanemate selja taga üle 100k€ aastas -Erakondade rahastamine riigieelarvest ~5 mln€ aastas -Onu veiko ja tädi horror… Loe rohkem »

Sass S
4 aastat tagasi
Reply to  Punane udu

Ja arvestage et lõputu nafta põletamine saab ka otsa ning siis on elektrirong oi oi kui hinnas .

Parem
4 aastat tagasi
Reply to  jupp teerada

Andke juba kohe Taalile paar milli ära , küll ta juba teab kellele viia ka , et politseiinspektorid jälle lambajuttu puhuda saaksid kaamera ees …, nagu oli üks kloun valge jopega , my ass !

Oleks kasutajaid
4 aastat tagasi

Oleks seal küüned, roniks siga puuotsa, aga mida ta seal tegema hakkab

nendesuguste vajadus
4 aastat tagasi

Musta autoga sõites, must, hästiistuv ülikond seljas, pole vaja väiksematki kergliiklusteed. Makse on vaja koguda.

Arusaamatu
4 aastat tagasi

Kuidas keegi ei pea tööl olema?

Enn
4 aastat tagasi
Reply to  Arusaamatu

Ei saa tööl käia, teed ei ole

Kairo
4 aastat tagasi

See tuli kiirelt ja kaasatud olid ka lapsed. Meil oli valmis tehtud mitu plakatit ja kiiruga valisime kaasa just selle, räige suure kirjaveaga plakati, mille viga ei märanud ei ajakirjanik ega ka fotograaf kahjuks. Ise õhtul nägin, aga kahjuks olnut muuta ei jõutud. Palume ränga vea pärast vabandust ja loodame, et meie soov on siiski vägagi läbinähtav ja päris ning ilma vigadeta.

kodanik
4 aastat tagasi
Reply to  Kairo

Viga ei MÄRANUD keegi. Vat kus lops.

EKS
4 aastat tagasi
Reply to  kodanik

Hea, Kodanik!
Kui parandad, siis ise ole korrektne-vaat kus lops!

Kairo
4 aastat tagasi
Reply to  Kairo

Märganud siiski*
Aitäh!

vigamäraja
4 aastat tagasi
Reply to  Kairo

Oi Oi, nüüd on küll pahasti, et viga ei märanud. Nüüd terve ilmarahvas märab kogu aeg viga.

Neo
4 aastat tagasi

Kas plakatil kirjutatakse turvalisusest liikumisest kirjas on ,,turalisus,,

Lammas
4 aastat tagasi
Reply to  Neo

Kas oled nii rumal, et ühe tähe puudumisel jääb mõte arusaamatuks? Ka sinu kommentaar on grammatiliset täiesti ebakorrektne.