Siseminister seisab merepäästeüksuse eest

Kaie Ilves

kaie@le.ee

Siseminister Mart Helme (vasakul) leiab, et Haapsalu merepäästjad võivad ametisse jääda, sest see oli üks osa politseiameti peadirektori Elmar Vaheri kärpeplaanist, mida pole vaja teostada. Arvo Meeks / Lõuna-Eesti Postimees / Scanpix

Siseminister Mart Helme (vasakul) leiab, et Haapsalu merepäästjad võivad ametisse jääda, sest see oli üks osa politseiameti peadirektori Elmar Vaheri
kärpeplaanist, mida pole vaja teostada. Arvo Meeks / Lõuna-Eesti Postimees / Scanpix

Siseminister Mart Helme (EKRE) tuleb neljapäeval Haapsallu, et kohtuda politseinike, vabatahtlike ja kutseliste päästjatega.

„Tahan rääkide rindesõduritega otse,” ütles Helme eile õhtul Lääne Elule. „Mida räägivad ülemused, seda ma tean, nüüd tahan saada selgust selles, mida räägivad alluvad kohapeal.”

Artikli lugemiseks tellige päevapilet, digipakett või logige sisse!

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
4 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
Parandus
4 aastat tagasi

Veel üks parandus. Ei ole politseilaevu, on piirivalvelaevad (siiamaani).

Agu
4 aastat tagasi

Helme vastased ei kommenteerigi v? Ikka peaks pahasti olema ju, et ta nõus pole sellega!?

Triibik
4 aastat tagasi

Loomulikult on päästeüksust tarvis -häda korral loeb iga minut! Ei imestaks üldse,kui likvideerimise tegelik põhjus oleks mõne nn.kinnisvara arendaja sooviga saada oma kätte ülimalt hea mereäärne kinnistu.

Arvos
4 aastat tagasi
Reply to  Triibik

Kõik spekulantidele?