Galerii: Tallinna maantee avatakse ajutiselt täna pärastlõunal

Urmas Lauri

urmas.lauri@le.ee

Kuvatud 3 pilti, galeriis pilte: 31

Tallinna maantee remondilõigule on alumine asfaldikiht paigaldatud ning tee saab veinipeo ajaks sõiduautodele avada. Foto. Urmas Lauri

Täna pärastlõunal avatakse Tallinna maantee remondilõik ajutiselt sõiduautodele.

“Raskeveokid suunatakse ikka ümber, bussiliiklus samuti, aga sõiduautod saavad Tallinna maanteel sõita,” ütles Haapsalu linnavalitsuse majandus- ja taristunõunik Sirli Vaksmann.
-----
Fotod: Urmas Lauri

Artikli lugemiseks tellige päevapilet, digipakett või logige sisse!

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
9 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
linnakodanik
4 aastat tagasi

Jälgisin ka aeg-ajalt seda teeehitust. Paneb imestama kui äpud on linnavalitsuse ametnikud. Kas tõesti ei saanud linnavalitsus võtta tööle järelvalveks üht pädevat teedeinseneri? Olen kindel, et aasta-kahe pärast saab see rekonstrueeritud teelõik jällegi olema sarnane Ridala sovhoosi kartulimaaga. Elame-näeme, aga head tulemust kindlalt olla ei saa.

Tee
4 aastat tagasi

Teearu grupp – tee tasa ja targu .

K.S
4 aastat tagasi

Siit ilmneb otsene kasu veinipeost Haapsalu elanikele- saab sõita mööda Tallinna maanteed, nagu vanasti… Mis siis, et ülejäänud linn liiklusele tänu sisserännanud parmottidele suletakse..

Kahjuks
4 aastat tagasi
Reply to  K.S

pole enam maanteed, kitsuke külatanum on selle asemel.

K.S
4 aastat tagasi
Reply to  Kahjuks

Mul sama küsimus, et kas raskeveokid jäävadki ümbersõitu kasutama? Kas seepärast, et nad sellele “uuele maanteele” lihtsalt ei mahu?

arvaja
4 aastat tagasi
Reply to  K.S

Küsiks linnaisadelt(ise ei suuda normaalset vastust leida)KELLELE ON VAJA SELLISES LAIUSES KÕNNITEID ??? ja NII KITSAST SÕIDUTEED ???? Kuidagi oleks see mõeldav kui oleks olemas normaalne ümbersõit.

RAUD
4 aastat tagasi
Reply to  arvaja

Ehk sa tõesti ei ole märganud, et jalakäijaid on rohkem kui autosid.

Sass S
4 aastat tagasi
Reply to  arvaja

Aga milleks keset linna nii lai magistraal ? Siiani kõik mahtunud kitsale Jaama tänavalegi ära, nii et mis probleem ?

pedro
4 aastat tagasi
Reply to  K.S

kes krt küll sellise “magistraali projektreeris” ja kus oli linnaisade silmad kui sellise jama läbi lasid. Vaadates linna tee ehituse arenguid jääb vaid oodata millal peatänav ka selliseks puiesteeks muudetakse, siis pargime kõik lennuväljal.