0

Läänlased olid lauatennises edukad

Noorte meistrivõistlustel lauatennises võitjad. Heikki Sool
Noorte meistrivõistlustel lauatennises võitjad. Heikki Sool

Laupäeval Aseris peetud spordiliidu Jõud noorte meistrivõistlustel lauatennises võitsid esikoha üksikmängus D-klassis (2008–2009) tütarlastest Sandra Prikk ja poistest Mike Kolesov.

Hõbemedalid said Kairit Talving C-klassis (2006–2007) ja Liisa Lehtla A-klassis (2001–2003) ning pronksmedali Krettel Maide A-klassis. Hõbeda võitsid tütarlaste paarismängus Prikk–Talving. Kõik on Läänemaa spordikooli õpilased ja Haapsalu lauatenniseklubi liikmed.

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
wpDiscuz