Galerii: Haapsalu tänavatel on kuni 9 sentimeetri sügavused löökaugud

Lääne Elu Haapsalu tänavatel käis joonlauaga aukude sügavust mõõtmas. Foto: Lemmi Kann
Kuvatud 3 pilti, galeriis pilte: 29

Lääne Elu Haapsalu tänavatel käis joonlauaga aukude sügavust mõõtmas. Foto: Lemmi Kann

Haapsalu sõiduteede olukord on viimase talvega muutunud erakordselt halvaks.

Oma mõju teedele on laastavalt heitlikel talveilmadel, aga ka Tallinna maantee remondil, mille tõttu on suurenenud liikluskoormus tänavatel, mis pole nii suure hulga sõidukite jaoks mõeldud.

Lääne Elu võttis kaasa joonlaua ja käis mõõtmas suuremaid löökauke Jalaka, Raudtee, Tamme, Kuuse, Kase ja Jalaka tänaval. Autojuhid tervitasid ajakirjaniku ja fotograafi tegevust tõstetud pöidla ja repliikidega: „Väga õige! No kõrini on juba.”

Artikli lugemiseks tellige päevapilet, digipakett või logige sisse!

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
32 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
Kodanik
5 aastat tagasi

Kas kõnniteedelt koristatakse graniit enne või pärast jaanipäeva?

Käin Jala
5 aastat tagasi

Asi ei seostu löökaukudega, aga ikkagi. Tänu maantee remondile on äärmiselt viletsasse seisu jäänud jalakäiad. Kaubamajast kuni Randsaluni jalgsi kulgemine on ikka vägagi keeruline. Tallinna maantee kõnniteed on muutunud kohati läbimatuks porimülkaks ja Jalaka ning Kase tänavad on tänu puuduvatele kõnniteedele lausa eluohtlikud. Nüüd küsimus- millal raehärrad viimati Haapsalus jalgsi eelpool nimetatud marsruuti läbisid?. Seda ei mäleta nad vist isegi.

peep
5 aastat tagasi
Reply to  Käin Jala

Aga Kuuse tänav? seal juu osaliselt kergliiklus tee

Kert
5 aastat tagasi

Aga Kase tn pole ju kunagi asfaldi olnud. Nõuka aja lõpul oli see kruusatee, siis vahepeal 90-tes seda tasandati teehöövliga ja teostati pindamist. See on umbes nii, et kodus põrandas augud, ja sa paned peale vaibu

Logistik
5 aastat tagasi

Ja jälle kolistab Pärnu Aide autokool oma valge veoautoga mööda Haapsalu lagunevaid tänavaid. Teeb veoautojuhtidele õppesõitu – ikka oma 30 ringi päevas. Iga päev hommikust õhtuni. Nagu linna läbivast transiidist veel vähe oleks. Tänavad lagunevad lausa silmnähtavalt

Kodanik2
5 aastat tagasi
Reply to  Logistik

Olen nõus. Autokoolide üle b kategooria pluss busside (luxexpress) masinad võiks hoooopis mujal harjutada….

Fred
5 aastat tagasi

Kase tn on ju asfalteerimata tee, pehme pinnas pluss õhuke kiht pinnakatet

Tolmu Ahv
5 aastat tagasi

Kuidas on võimalik üldse,et üks peatänavatest kaevatakse üles ja siis on pool aastat vaikust ? Kurb, aga see seatemp võib järgmistel valimistel maksta praegusele linnapeale ametikoha. Muidugi juhul, kui opositsioon seda ka tahab,sest inimestel on tõesti kõrini.

ära nüüd
5 aastat tagasi
Reply to  Tolmu Ahv

unistama ikka hakka kohe , see kiilakas läheb sealt majast välja ainult jalad ees . PS See ei ole ainult minu arvamus

Mati ilves
5 aastat tagasi

Kui tehniliselt korras olev auto katki läheb siis omavalitsus ehk riik saab maksta remontkulud. Kuna haapsalus on väga palju väliskülalisi ja nemad ei tingi kui auto laguneb viletsate teede pärast. Sama peaks tegema ka kohalik rahvas.

linnakodanik
5 aastat tagasi

Lisaks ilmale, moodustab kõrvaltänavate üli kehva olukorra Tallinna mnt. remont. Kõik sai alguse sellest, et meie lugupeetud linnavalitsejad ei suutnud analüüsida tekkivat olukorda. Algselt pidi Tallinna mnt. remont algama augustis, algas oktoobris. Algse plaani järgi pidi külmade tulekuks suurem töö tehtud olema ja esimene kõvakate maha pandud. Tööde lõpp oleks jäänud kevadesse. Hetkel oleme olukorras, kus linna tuiksoon on mitmeks kuuks meie liikluskorraldusest väljas. Miks üldse sellist hilist tööde algust aksepteeriti on küsimus?

113
5 aastat tagasi
Reply to  linnakodanik

järgmine talv astume sama reha otsa,see on niimoodi lausa plaanitud.

Kase elanik
5 aastat tagasi

Kase tänaval pole kunagi asfaldit olnudki, see on pinnatud tee, aastast-aastasse. Aitähh Haapsalu linn kes te suunasite liikluse Kase tänavale, see on totaalselt ära lõhutud. Tolgused, ei oska te mitte asju õigesti ajada ja korraldada.

Maalane
5 aastat tagasi

Kui viie tänava vaatlusel osutus see, tänava ääres olev lohuke kõige sügavamaks siis ju tänavad väga heas korras. Liiklemisel valitakse kiirus vastavalt võimetele ja teeoludele!