Galerii: Reformierakonna ekipaaž tegi Läänemaale ringi peale

Kaie Ilves

kaie@le.ee

Kuvatud 3 pilti, galeriis pilte: 21

Reedel tuuritasid Läänemaal Reformierakonna Hiiu-, Lääne- ja Saaremaa kandidaadid riigikogusse – Kalle Laanet, Urve Tiidus, Jaanus Ratas, Maire Forsel, Jaanus Müür ja Tiiu Aro.

Ekipaaž alustas hommikul kell 10 Haapsalust, kus möödujaile jagati erakonna märgistusega pastakaid, helkureid, visiitkaarte jms. Riigikogu aseesimehe Kalle Laaneti sõnul on valijate harjumused muutunud – enam ei ole mõtet korraldada valimiste eel koosolekuid, sest rahvas lihtsalt ei tule sinna kohale. Nii tulebki kandidaatidel enne valimisi minna ise sinna, kus inimesi liigub.

Haapsalust suunduti Taebla poe ette ja sealt Linnamäe poe ette. Edasi tulid Pürksi, Nõva, Palivere, Risti ja Kullamaa ning Liivi ja Martna.

Ringsõit lõpeb täna õhtul kell 17.35 Rõudes.

Esmaspäeval, teisipäeval ja reedel sõideti läbi Saaremaa, eile tehti ring peale Hiiumaale. Saaremaa vallavolikogu esimehe Tiiu Aro sõnul on nädal olnud raske.

Loe reportaaži homsest Lääne Elust!

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
12 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
no tee mis tahad aga ei eruta
5 aastat tagasi

Ande andek aga see on sama lolli jutt kui see et – kui tellida endale kolm prostituuti korraga ja astuda nendega ühega vahekorda siis teiseda kaks saavad ka automaatselt orgasmi

Parteitu
5 aastat tagasi

Mul on ka hiiumaal kolm sõpra. No teemis sa tahad aga minul läheb inimliku suhtluse saavutamiseks nende iga ühega pool päeva vähemalt. Ütleme otse et Hiiumaad suudab linnu lennult läbi sõita siis kui kütusepaak mandril täiega täis laadida ja siis terve päev ringi uhada. Ilmselt on seda ka reformierakonna poolt tehtud ja mitte ainult ühes maakonnas. Kui selle kohta teha veel pildireportaas kui kõvad mehed me olime siis see on mõttelageduse tipp. Et nüüd KARILAID siin kommentaarjumi lugedes käsi ei hõõruks siis see on samasugune lontrus koos Eesmaaga.

Kodanik.
5 aastat tagasi

Kui EKRE-t näen ringkäiku tegemas varun kohe mädamune.

Zanders
5 aastat tagasi

Tulid jahh mööda laudteed…ise nägin…

Jaan
5 aastat tagasi

Saadikud saabusid mööda Karilaiu poolt ehitatud raudteed.

juss
5 aastat tagasi

Esmaspäeval, teisipäeval ja reedel sõideti läbi Saaremaa, eile tehti ring peale Hiiumaale. Saaremaa vallavolikogu esimehe Tiiu Aro sõnul on nädal olnud raske.

Te s.tarattad ei teagi, mida tähendab raske nädal! Humoristid!

Steven
5 aastat tagasi

Nende esindaja Maris Lauri teatas raadios, et Haapsalu raudtee pole “majanduslikult” põhjendatud.

Kodanik
5 aastat tagasi
Reply to  Steven

Ega ei olegi ju, raudtee on majanduslikult otstarbekas kui seda kasutatakse suurtes kogustes kaubaveoks.

Mnjah
5 aastat tagasi
Reply to  Kodanik

Mind paneb imestama inimeste rumalus või nn inimlik lollus. Raudtee inimeste veoks ei peagi olema majanduslikult tasuv, vaadake Euroopas ringi ja näete, et kõik riigid maksavad peale kuivõrd tegemist on nn regionaalse abi mõõtmega kuivõrd transport ei kuulu riiigiabi alla. Sisuliselt toetatakse elamist väljaspool suurlinnasid, et ei toimuks maaelu hääbumist ega koondumist ühte kohta. Sama asi on Rail Balticuga, mis EL konkreetne kliimapoliitiline projekt eesmärgiga saastav ja ohtlik maanteetransport asendada raudteetranspordiga ning tasuvusega ei ole siin mingit pistmist. Kokkuvõtlikult kui elame hundikarjas siis peame ka hundi kombel uluma. Ma olen täiesti veendunud, et kui rong sõidaks Tallinnasse 30 kuni 40… Loe rohkem »

kodanik 3
5 aastat tagasi
Reply to  Mnjah

“Inimese” nimi on seekord Maris Lauri. Reformierakonna hääletoru. Enne sellesse erakonda astumist, oli Maris muide täieti tark ja tore inimene. Nüüd on kolm lauset pähe õppinud ja korrutab neid aastast aastasse. Ei tea kas tulumaksu arvutamisega ikka saab hakkama, äkki peaks abi pakkuma. Aga 30-40 mõtlesid ikka tõsiselt?

juss
5 aastat tagasi
Reply to  Mnjah

No poliitikute arvates peab Eesti Vabariigis iga liigutus olema majanduslikult tasuv!

kodanik
5 aastat tagasi
Reply to  Steven

Enamus riigiteenuseid pole majanduslikult põhjendatud.