0

Palivere rajad ootavad suusatajaid

Urmas Lauri

Urmas Lauri

urmas.lauri@le.ee

Palivere suusarada täna kell 13.10. Foto: rajakaamera kuvatõmmis
Palivere suusarada täna kell 13.10. Foto: rajakaamera kuvatõmmis

Öösel ja varahommikul lisandus Palivere suusaradadele ja kelgunõlvale kuni 10 cm tuhklund. Kõik suusarajad Juhan Luki poolt rajamasinaga üle käidud, pressitud ka klassikajälg, kuid koheva lume tõttu on suusarajad pehmed. Võib kasutada head suuska.

Valgustatud raja valgustus on sisselülitatud õhtuti kuni kell 21.

Avatud on 1,0 km; 1,5 km valgustatud, 2,0 km; 2,5 km; 3,0 km; 4,0 km ja 6,0 km suusarada.

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
wpDiscuz