0

Pääste: Holmi tänaval põles soojak

Lääne Elu

info@le.ee

Põlenud soojak Holmil. Foto: Urmas Lauri

12. juuli varahommikul kella 4 paiku teatati häirekeskusele tulekahjust Haapsalus Holmi tänaval. Päästjate saabudes põles lausleegiga metallist 2×10 meetri suurune soojak ning sellel ohtlikult lähedal asus veel teinegi soojak. Päästjad kustutasid soojakut ja kaitsesid teist konteinerit süttimise eest. Soojaku sisu hävis täielikult, püsti jäid vaid metallist seinad.

Kaks soojakuga seotud inimest õnnetuses kannatada ei saanud. Tulekahju oli alguse saanud tikust või küünlast, mis oli diivanile kukkunud ning mida oma jõududega seda enam kustutada ei suudetud. Tulekahju likvideeriti kell 5:29.

Fotod: Urmas Lauri

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
wpDiscuz