1

Lääneranna eakad hakkavad sünnipäevatoetust saama

Urmas Lauri

Urmas Lauri

urmas.lauri@le.ee

Foto: Pixabay

Lääneranna volikogu otsustas, et vallas hakatakse eakatele maksma sünnipäevatoetust. Toetus makstakse isikule tema 80., 85. sünnipäeval ja alates 90. eluaastast igal sünnipäeval. Toetuse suurus on 50 eurot. Alates 100. sünnipäevast on toetuse suurus 100 eurot.

Lääne-Nigula vallas makstakse sünnipäevatoetust 70. sünnipäeval 20 eurot, see tõuseb iga viie aasta takka viie euro võrra ning 90. sünnipäevaks ja hiljemalt igal sünnipäeval makstakse toetust 40 eurot. Alates 100. sünnipäevast makstakse Lääne-Nigula vallas sünnipäevatoetust igal sünnipäeval 65 eurot.

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
Jaan
Jaan

Ära nuta lilleke, 20 euri eest 70aastaselt saad
oma morsi ja koogi kätte. Aga 71 – 74a ei saa
midagi, alles 75a saad siis 25euri. Aga Tallinnas makstakse igal aastal olenemata
juubelist ja 100 euri. Eks me vallad on suured
ja vaesed.

wpDiscuz