2

Video: Uuemõisa lasteaed-algkool kinkis Eesti Vabariigile saja lapse rivikalli

Tarmo Õuemaa

Tarmo Õuemaa

tarmo@le.ee

Uuemõisa lasteaed-algkooli õpetajad ja lapsed kinkisid Eesti Vabariigile 100. sünnipäevaks vahva kallistuste keti. Ketis olid nii õpetajad, kooliõpilased kui ka lasteaialapsed, kokku üle saja kallistaja. Foto ja video Uuemõisa lasteaed-algkool

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
Sass1.
Sass1.

no väikesed lapsed võiks sellest EV 100 kultusest välja jätta.

räägime ikka lastega
räägime ikka lastega

No? Lõikaks lapsed igast pildist välja? Soovitud tulevikunägemus jääbki olemata.

wpDiscuz