0

Lääne Elu paberleht teisipäeval, 23. jaanuaril

Tarmo Õuemaa

Tarmo Õuemaa

tarmo@le.ee

Teehooldusfirmad kemplevad kruusakarjääri pärast

Teehooldusfirma Kiirkandur tahab avada Palivere lähedal Kaopalus uue kruusakarjääri, mis asub vahetult Lääne Teede kaevanduse kõrval, põhjendades seda Rail Balticu ehitamisega. Kaopalus kaht karjääri majandav Lääne Teed kahtlustab, et sinna kolmandat karjääri taotlev AS Kiirkandur soovib Rail Balticu tuules hoopis Läänemaal konkurentsi pakkuda.

Laupäev “Pilvede all” rütmis

Laupäeva pärastlõuna möödus Haapsalus „Pilvede all” rütmis – pärastlõunal avati promenaadil populaarsele teleseriaalile ja nüüd ka filmile nimeline pink ning õhtul vaatas kultuurikeskuses Haapsalu esilinastusel „Pilvede all. Neljas õde” filmi pilgeni täis saal.

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
wpDiscuz