Pääste: Haapsalus põles elektrikilp ja korsten

Kaire Reiljan

kaire@le.ee

Neljapäeval oli Haapsalu päästjatel kaks väljakutset väiksematele põlengutele, mis mõlemad enne päästjate saabumist kustuda olid jõudnud.

28. detsembril kella 10 paiku sai häirekeskus teate tahmapõlengust Haapsalu linnas Herjava külas, kus teataja sõnul tuli korstnast sädemeid. Päästjate saabudes korstnas enam põlengut ei olnud. Termokaameraga kontrolliti küttekoldeid ning korstnajalga, tulekahju polnud edasi levinud. Majaomanikul soovitati kutsuda asja kontrollima korstnapühkija.

28. detsembril kell 14.38 sai häirekeskus teate tulekahjust Haapsalus Endla tänaval. Teataja sõnul põles kortermaja trepikojas elektrikilp. Päästjate saabudes oli põleng juba kustunud. Sündmusega tegelesid edasi elektrikud.

 

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments