0

Piltuudis: Lääne-Nigula valla piir nihkus Kasari jõeni

Urmas Lauri

Urmas Lauri

urmas.lauri@le.ee

Lääne-Nigula valla piir Kasari jõel. Foto: Urmas Lauri
Lääne-Nigula valla piir Kasari jõel. Foto: Urmas Lauri

Lääne-Nigula vald on Läänemaal esimesi, kes on üles saanud valla uued piiritähised. Lääne-Nigula valla piirisilt on paigaldatud ka Kasari jõe põhjapoolsele kaldale. Samas paiknes enne Martna valla piirisilt.

Lõuna-Läänemaal asuv ning Pärnu maakonna koosseisu kuuluv Lääneranna vald pole veel piiritähisteni jõudnud. Kasari lõunakaldal on üleval ikka Lihula valla piiritähis, paigaldatud pole seni ka Pärnu maakonna silti.

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
wpDiscuz