Uuemõisa Autokeskus sai Škoda ametlikuks teeninduspartneriks

Lemmi Kann

lemmi.kann@le.ee


Jaan Melsas (vasakul) ja Janek Aavik lepingu allkirjastamisel. Foto: erakogu

Uuemõisa autokeskuse juhataja Jaan Melsas ja Škoda sõidukite maaletooja Auto 100 AS-i juhataja Janek Aavik kirjutasid kolmapäeval alla lepingule, mis teeb Uuemõisa autokeskusest Škoda volitatud teeninduspartneri Läänemaal.

„Me oleme selleks valmistunud pikalt, ligi aasta. Eile sai leping lõpuks alla kirjutatud ja alustame nüüd ametliku esindajana Škodade müügijärgset teenindust,“ ütles Melsas.
Ettevõtte tegi selleks suure investeeringu, soetas diagnostikaseadmed ja eritööriistad ning õpetas välja töötajad.

Melsase sõnul on Škoda kliendid juba oodatud autokeskust külastama.

Haapsalu ja Läänemaa autoomanikele on tegemist väga hea uudisega, sest Melsase sõnul on Škoda väga populaarne ja müüginumbrid viimase paari aasta jooksul jõudsalt üles läinud.

„Škoda autod on väga kiire arengu teinud ning hinna ja kvaliteedi suhe on väga hästi paigas,“ rääkis Melsas Škoda müügiedu põhjustest.

Škodade remondivalmidus oli Uuemõisa autokeskuses olemas ka enne. Nüüd saab Uuemõisas aga Škodasid hooldada ja remontida ka sõiduki kehtiva garantii ajal ega pea selleks mujale Škoda esindusse sõitma. „Škoda omanikud saavad kõik oma probleemid nüüd koha peal lahendada,“ ütles Uuemõisa autokeskuse juhataja ja lisas, et oodatud on ka vanemate Škodade omanikud.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments