0

Lääne Elu paberleht laupäeval, 7. oktoobril

Tarmo Õuemaa

Tarmo Õuemaa

tarmo@le.ee

Intervjuu Urmas Suklesega

Urmas Sukles sai Haapsalu linnapeaks 1993. aastal IRLi kandidaadina, liitus hiljem Reformierakonnaga ja juhtis linna 2002. aastani. Uuesti tuli Sukles koos Reformierakonnaga võimule 2009. aastal. Nüüd moodustas ta oma valimisliidu HaRi ning loodab ka järgmised neli aastat Haapsalu linnapea olla.

“Ma ei ole kunagi linna juhtinud partei suuniste järgi. Viimase kaheksa aasta jooksul ei ole ma tundnud ka mingit abi partei poolt. Valimisliiduga hakkab olema ehk natuke teistmoodi,” räägib ta.

Saunjas on aed, kus kasvab 250 sorti viinamarju

Lääne-Nigula vallas Haava talu aias Saunjas kasvab kokku ligi 900 sorti viljapuid, sh 250 sorti viinamarju, mille saagist saab edukalt veini kääritada. Aias kannavad muu hulgas vilja aprikoosid ja virsikud.

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
wpDiscuz