1

Varbla endine vallavanem astus EKREst välja

Kaie Ilves

Kaie Ilves

kaie@le.ee

Sivar Tõnisson. Foto: Urmas Lauri

Sivar Tõnisson. Urmas Lauri foto

EKRE volitatud esindaja Meelis Malk tegi esildise, et Varbla endine vallaavnem Sivar Tõnisson erakonnast välja arvataks. Tõnisson kandideerib valimistel Lääneranna valimisliidu nimekirjas EKRE nimekirja vastu. Paar päeva pärast esildise tegemist astus Tõnisson ise erakonnast välja.

Oma sõnul pole Tõnisson kunagi EKREsse astunudki. „Kuulun nende hulka, kes ühel heal päeval avastasid, et on EKRE liikmed,” ütles Tõnisson.

Tõnisson kuulus Rahvaliitu, mis aastal 2012 ühines EKREga, ja arvati automaatselt EKRE liikmete hulka, kuid ühtegi teavitust ta selle kohta ei saanud. Kui 2017. aasta valimised hakkasid lähenema, mainis keegi Tõnissonile, et too on EKRE liige. Septembri alguses astus Tõnisson erakonnast välja. Tõnissoni sõnul muudab kogu loo veel kurisoossemaks, et ta astus omal ajal välja ka Rahvaliidust.

„Ilmselt ei jõutud mind nimekirjast kustutada ja nii see läks,” ütles Tõnisson.

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
Janari
Janari

Lõpuks ometi!

wpDiscuz