Fotogalerii: joogafestivali staarid on Riina Raudsik ja Urmas Sõõrumaa

Tarmo Õuemaa

tarmo@le.ee

Kuvatud 3 pilti, galeriis pilte: 14

Haapsalu joogafestivalist võtab osa kuulsaid ja kurikuulsaid. Arst Riina Raudsik, kes sai avalikkuses tuntuks MMSi ravimina propageerijana ja pidi seetõttu hiljem oma perearstipraksisest loobuma, astus kultuurikeskuses üles loenguga "Inimese holistiline käsitlus". Haapsalus kritiseeris ta kaasaegset meditsiini selle eest, et see ei pööra tähelepanu keha, vaimu ja hinge ühtsusele. Rivo Sarapiku töötoas "Mees ja tasakaal" lõi kaasa Eesti olümpiakomitee president, ärimees ja suur joogaaustaja Urmas Sõõrumaa. Fotod: Tõnis Muuga

joogatonismuuga1 joogatonismuuga2 joogatonismuuga3 joogatonismuuga4 joogatonismuuga5 joogatonismuuga6 joogatonismuuga7 joogatonismuuga8 joogatonismuuga9 joogatonismuuga10 joogatonismuuga11 joogatonismuuga12 joogatonismuuga13 joogatonismuuga14

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
5 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
Imelik/persona+non+grata
6 aastat tagasi

Holistiline – on küll “kena” kasutada “voo-doo” eesmärgil aga tuleneb kõigest
kreeka keelest ja tähendab maakeeli terviklikku.
On juba suhteliselt iganenud trend, et “uute teooriate rajajad” kasutavad hulgaliselt võõrsõnu oma “teooriatele” “teadusliku tagapõhja” andmiseks.

kui
6 aastat tagasi

kaob usk riiki ja paremasse tulevikku, tekitab masendus antiusu igasugustesse veidrustesse

einoh
6 aastat tagasi

lingam on põhiline, jooga pole oluline

Psühhiaater
6 aastat tagasi

Mul on häbi Haapsalu linnavalitsuse pärast,kes sellise sita genereerimiseks luba annavad…

Imelik/persona+non+grata
6 aastat tagasi
Reply to  Psühhiaater

Miks? Igal hullul on ikka inimõigus kokkutulek korraldada? Väsinud USA metalli ja räuskava elustiili nautlejad lõpetasid, kondiväänamises ja pagan teab milles inimhinge täiuslikkust taga ajavad jätkavad. Seda sama otsivad ka inimnäoga jumalasse uskujad. Mis selles halba? Igale oma hullus!