3

Konsumis loositi Tšaikovski festivali piletivõitjad

Kaire Reiljan

Kaire Reiljan

kaire@le.ee

097 uus

Tšaikovski festivali loosimine. Foto Piret Rüütel

Täna keskpäeval loositi Haapsalu kuabanduskeskuse fuajees välja õnnelikud, kes said tasuta pääsmed Tšaikovski festivali kontsertitele.

Loosis oli võimalus osaleda kõigil Haapsalu Kaubamaja Konsumi, Uuemõisa Konsumi ning Vanalinna AjaO klientidel, kes oma ostutšeki kauplustes asunud loosikasti lasid.

Haapsalu Tarbijate Ühistu kaubandusdirektori Piret Rüütli sõnul oli ostutšekke, mille vahel pileteid loositi, paarisaja ringis. Kõige aktiivsemad olid loosis osalema Haapsalu Kaubamaja Konsumi ja Uuemõisa Konsumi kliendid.

Fortuunad, Haapsalu linnapea Urmas Sukles ja Haapsalu Tarbijate Ühistu esimees Raimond Lunev loosis välja kümme kaheinimesepääset Tšaikovski festivali kahele kontserdile: Moskva Novaja Opera sümfooniaorkestri ja Kalle Randalu kontserdile ning "Jolanta" kontsertettekandele.

Piret Rüütli sõnul ühtegi piletivõitjat loosimise ajal kohal ei olnud. Võidupiletid saab 21. juunist kätte Haapsalu Kaubamaja Konsumi infoletist.

Piletite võitjad

Liivi Kütt

Liivi Kütt

Meelis Tõiste

Taimi Koppel

Katrin Kirs

Maive Sein

Mirje Sims

Katrin Rank

Katrin Rank

Albert Ovtšinnikov

 

 

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
Innar
Innar

Ja kus pilti tehakse….seal ummi paltsis????

Pook
Pook

Osta jõuliselt, ptüi ei osta midagi, joogi hinnad ülemõistuse kallid.

Ostukäru
Ostukäru

Naljakas artikkel. U-mõisa Konsumis oli see nn kassatšeki kast vabšee kummalises kohas. Kuidagi küljega ostukärude suunas. Vahest rikkamad inimesed ei näinudki seda. Ega vaesem rahvas korraga 30.- euro eest ikka ei osta ka. Nii et häid elamusi siis võitjatele!

wpDiscuz