Keila-Ääsmäe maanteel sõitis auto teelt välja

Tarmo Õuemaa

tarmo@le.ee

politsei-symbolfoto-470x255

Eile kella 11.30 ajal juhtus liiklusõnnetus Harjumaal Saue vallas Keila-Ääsmäe mnt 7. kilomeetril, kus 21-aastane naine kaotas sõiduauto Peugeot 206 üle juhitavuse ning sõitis teelt välja. Juht toimetati Põhja-Eesti regionaalhaiglasse kontrolli.

Kella 15.15 ajal juhtus liiklusõnnetus Tallinnas Endla tn 22 juures, kus 51-aastane mees sõitis sõiduautoga Land Rover Discovery tagant otsa fooriga reguleeritud ristmiku ees pidurdavale sõiduautole Toyota Corolla, mida juhtis 46-aastane naine. Saadud löögis paiskus Toyota tagant otsa ees sõitnud tundmatule sõiduautole, mis lahkus sündmuskohalt. Sõiduauto Toyota Corolla juht toimetati Põhja-Eesti regionaalhaiglasse.

Kell 15.40 sõitis 26-aastane mees Tallinnas Pirita tee 102 juures sõiduautoga Škoda Octavia tagant otsa reguleerimata ülekäiguraja ees peatunud sõiduautole Jeep Grand Cherokee, mida juhtis 37-aastane naine. Škoda juht toimetati Ida-Tallinna keskhaiglasse.

Kell 18.25 juhtus liiklusõnnetus Pärnumaal Vändra vallas Aluste külas Pärnu-Rakvere-Sõmeru mnt 35. kilomeetril, kus 34-aastane naine peatus sõidukiga Mazda 5 paremal teepeenral ja kui hakkas sooritama vasakpööret, keeras ette tagant lähenenud veoautole DAF haagisega, mida juhtis 39-aastane mees. Sõiduauto juht toimetati Pärnu haiglasse.

Täna öösel kell 1.17  juhtus liiklusõnnetus Valga maakonnas Otepää vallas Rõngu-Otepää-Kanepi mnt 26. kilomeetril, kus 52-aastane naine sõitis libeduse tõttu sõiduautoga Volkswagen Golf Variant teelt välja kraavi. Kiirabi andis juhile esmaabi kohapeal.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
2 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
Mart
7 aastat tagasi

Keegi kusagil rääkis, et naised pidid oskama autoga sõita?? Seda lugedes küll nii ei paista.

juss
7 aastat tagasi
Reply to  Mart

Ära erutu! Enamuse avariidest põhjustavad siiski mehed!