0

Arestimaja töötaja end süüdi ei tunnistanud

Avatar

Kristjan Kosk

kristjan.kosk@le.ee

politsei-symbolfoto-470x255

Teisipäeval algas Haapsalu kohtumajas kohtuprotsess 77aastase endise arestikambritöötaja Kaarel Otsa üle, keda süüdistatakse vägivallatsemises kinnipeetavate peal.

Süüdistuse kohaselt tõmbas arestikambri töötaja mullu 26. septembril Haapsalu politseijaoskonda toodud naist juustest ja lõi teda vastu jalgu. Samuti süüdistatakse politseiametnikku selles, et mullu 11. novembril lõi ta korduvalt arestikambrisse toodud mehe sõrmi kambriukse luugi vahele.

77aastane arestikambri töötaja end temale süüks pandud kuritegudes süüdi ei tunnistanud.

Kohtuistungil vaadati üle arestikambri turvakaamera 26. septembri salvestis, millelt oli näha, et politseiametnik tegi juustest tirimise liigutuse. Selles, kas ametnik lõi mööda metallvõret üles roninud naist vastu jalgu, läksid osapoolte arvamused lahku. Prokurör Indrek Kalda ütles kohtus, et videost on löömine näha. Advokaat Jaak Silm väitis aga, et löögiliigitus pole selgesti nähtav ja tegemist võis olla lihtsalt tõukamisega. Turvakaamera salvestisel heli ei olnud.

Asitõendina vaadati üle ka 11. novembri turvakaamera salvestis, millelt oli näha, kuidas süüdistatav lööb labakäe ja rusikaga korduvalt arestikambrisse toodud mehe käsi. Kannatanu oli paigutatud kambrisse, mille luugi sulgemist ta üritas takistada. Sõrmede luugi vahele jätmist videost näha ei olnud. Tunnistajate sõnul käitus kinnipeetav ettearvamatult ja võis olla agressiivne.

Kumbki kannatanu kohtusse ei ilmunud. Võimuliialduses süüdimõistetut ootab rahaline karistus või ühe- kuni viieaastase vangistus. Kohtupidamine jätkub eeloleval nädalal.

 

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
naima
naima

vastus.Jussi kirjale.Arvad et segajoobes hullunud.inimene
allub.palvele.Sa.tööta ise.üks.õö seal siis veendud et ülejoonud inimene
muutub tundmatuseni.

juss
juss

Süüdistuse kohaselt tõmbas arestikambri töötaja mullu 26. septembril Haapsalu politseijaoskonda toodud naist juustest ja lõi teda vastu jalgu. Samuti süüdistatakse politseiametnikku selles, et mullu 11. novembril lõi ta korduvalt arestikambrisse toodud mehe sõrmi kambriukse luugi vahele.
77aastane arestikambri töötaja end temale süüks pandud kuritegudes süüdi ei tunnistanud.

Pidasin silmas seda, et valetab, nagu poliitik!

keegi
keegi

Ametniku käitumist see ei õigusta, kui närv vastu ei pidanud poleks pidanud sellises kohas töötama

juss
juss

77 aastat vana mees ja käitub nagu poliitik? Häbi pole?

Ettepanek
Ettepanek

… miks nimi on artikli lõpus?

maali
maali

vaesed kannatanud,kes kphtusse ei ilmunudki….. irw

maali
maali

kurb on hoopis see,et naised ronivad möödavarestimaja metallvõresid üles :)))))

*
*

Kurb, et veel nii vanuigi peab tööl käima. Aga eks see ole me kõigi saatus.

wpDiscuz