Martna õpilane Kaari Kargu võitis õpilastööde konkursil esikoha

Urmas Lauri

urmas.lauri@le.ee

Kaari Kargu (martna põhikool) Kaari Kargu auhinda vastu võtmas. Foto: Martna Põhikool

Laupäeval, 23. aprillil toimus Tallinnas HITSA õpilastööde konkurssi "Maailmariik Eesti" 2015/2016 finaal, kus Martna Põhikooli õpilane Kaari Kargu saavutas kolmandas kooliastmes esimese koha kategoorias "Eesti parim mobiilse rakenduse looja".

Kaari Kargu juhendaja on õpetaja Kairi Mustajtse.

Kaari Kargu on Martna põhikooli 8. klassi õpilane, tema hobideks on pildistamine ja orienteerumine, kirjutab neiu oma veebipäevikus.

"Hakkasin täna fakte enda äppi programmeerima," kirjutas Kaari 12. jaanuari. "Algul jäin natukene hätta ja programmeerimine läks aeglaselt, aga siis andis õpetaja nõu ja nüüd läheb asi sujuvamalt."

2. veebruariks olis Kaaril kõik faktid tõlgitud ja rakendusse lisatud. "Järgmisena hakkan ma app'i teiste seas katsetama ja teen ka internetis koha, kus naad saavad mulle tagasisidet anda," kirjutas Kaari oma päevikus.

22. veebruariks oli Kaari Kargul rakendus "Huvitav Eesti" valmis. "Tänase päevaga võin ma öelda, et minu app on valmis," teatas Kaari Kargu.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
Mati
7 aastat tagasi

Õnne ja edu edaspidiseks Kaarile.