0

Jaanus Karilaid Eesti Ekspressis: homoseksuaalid võivad abielluda pärast Haapsalu raudtee valmimist

Andrus Karnau

Andrus Karnau

andrus.karnau@le.ee

karilaid

Jaanus Karilaid. ARVO TARMULA

Läänemaalt riigikokku valitud Jaanus Karilaid rääkis Eesti Ekspressile antud intervjuus, et geidel ja lesbidel peaks olema õigus altari ette minna pärast seda, kui Haapsalu raudtee on taastatud.

Karilaid soovib koos EKRE poliitikutega tühistada juba kehtiva kooseluseaduse. Karilaid selgitas intervjuus, et homoseksuaalide suhtes saab võtta sallivama hoiaku siis, kui tähtsamad probleemid on lahendatud. Eesti Ekspressi teatel märkis Karilaid, et geidel peaks olema õigus altari ette minna alles siis, kui Eestis on likvideeritud järgmised kitsaskohad: palgavaesus, savijalgadel majandus, Haapsalu raudtee taastamine, puuduv regionaalpoliitika, töötus ja „veel mõned ühiskonna ees olevad küsimused“.

Eesti Ekspress kirjutab, et Karialid elab juba 19 aastat koos Tallinna munitsipaallehe Pealinn peatoimetaja Maarja-Liis Arujärvega. Nad elavad kolmetoalises paarismajas Meriväljal. Neil on kümneaastane tütar ja neljane poeg ning kaks kassi ja koer.

Karilaiu ema on müüja ja töötab ühes Tallinna kohvikus. Isa lahkus pere juures pärast Jaanuse sündi. Karilaiu kasuisa elab Riisipere lähedal ja peab veiseid.

Loe pikemalt Eesti Ekspressist.

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
unistaja
unistaja

Mulle meeldiks küll- Haapsalust Võrru- rongiga sõita. Lp.Lugeja kõnõlõbgi asjast nii, nagu ta praegast on. Sest Haapsalust Võrru, ei sõida rong mittekunagi. Aga võiks. Kui see on EESTI ASI. Nagu Haapsalu- Tartu bussiliin. Ei ole üksi ükski maa…lääne- või võrumaa. Mul; Eesti NSV füüsiline kaart (80ndatest) ja vot seal kogu ENSV,kaetud raudteevõrguga. Haapsalu – Tallinn- ja kogu moos, ka siis. Läänemaa- ikka üksi. Ei ole EESTI ASI. Karilaid on -kehkadivei- tolku mala, ükspuha, kus parteis või erakonnas.

Juhan
Juhan

Lp Lugeja!
Kui loed rohkem, siis mõistad et rongiga sõidetaks ka Haapsalust Võrru. Nii lihtne see elu ongi ja lugemine aitab märkamisele kaasa.

lugeja
lugeja

90% küsimustest on alati laias mõttes nö teisejärgulised ja olulised vaid mõne piirkonna, või inimgrupi jaoks. Teeme siis sellise valitsuse, kus riik tegelebki vaid 4-5 olulise küsimusega. Aga Haapsalu raudtee kuulub laias plaanis samuti selliste väheoluliste hulka, sest on oluline vaid ühe Eesti osa jaoks….

Nigulast
Nigulast

Haapsalu raudteest on jutustatud tõesti juba aastaid. positiivseid fakte on vaja.

Tõeline Läänemaa miis
Tõeline Läänemaa miis

Kahju poisist

go
go

Mis seal valesti öeldud on,minu meelest on homode abiellumine päris teisejärguline probleem. Sellisel juhul küsiks,miks Eestis surrogaatemade kasutamine keelatud on,palju olulisem teema!

fred
fred

Ei saa usaldada lõpuni ühtki erakonda.Kariladi sõnavõtt oli riigikogus tõesti mage, kui kordas rahva sõnu järgi——homosid on vähe ja vaatame neist lihtsalt üle….NB!Rõõmu teeks,kui saaks kooseluseaduse tühistada!!!Aga siis on vaja paarkonnaseadust asemele,millest pole midagi kuulda enam olnud.Andres Herkel vabaerakonnast—kaugel asjad on ka?Tundub,et venib,ja midagi peale retootika ei toimu.Kooseluseadus tuleb siis,millal tuleb lõplikult— kunagi ikka?

kooselu lendab ajaloo prügikasti
kooselu lendab ajaloo prügikasti

need erakonnad kes seda toetasid,vaata nende toetusnumbreid, reform järgmist valitsust ei tee ja varsti kukub sotside toetus ka alla 7 % i

mitte
mitte

kunagi ei tule, kes laseb pervertidel omale pähe istuda

Palivere elanik
Palivere elanik

Kuigi Haapsalu Raudtee on kahtlemata Eesti kõige tähtsam probleem, ei tähenda see ju seda, et me millegi muuga tegeleda samal ajal ei saa. Jaanus võiks aga labida kätte võtta ja ehitama hakata, siis saab Tihti Meriväljalt rongiga Paliverre sõita!

juss
juss

…Tallinna munitsiplaalehe Pealinn …. mis imeloom see veel on?

juss
juss

Väga kena, et parandatud!

Elmar
Elmar

Ja kuidas siis Jaanus sai olla haapsalu volikogus kui Meriväljal elab ja ise ka tunnistab seda? JOKK mees?

vanamees
vanamees

Aga Pürksi mees Ülo Kalm?

wpDiscuz