Haapsalu lauatennisistid pääsesid kõrgliigasse

Riina Tobias

riina.tobias@gmail.com

Lauatennis

Haapsalu LTK võidukas meeskond. Foto: erakogu

 

Eesti võistkondlike meistrivõistluste esiliiga võitjameeskond, Haapsalu LTK koosseisus Aaro Õismets, Toomas Vestli, Heikki Sool ja Grigori Rementov pääses kõrgliigasse. 

Kogu kaheringilises 14 võistkonnamängus tunnistati vaid võite ning 56 üksikmängust kaotati 4. Teine koht kuulus Pärnu LTK Vint-90 ja kolmas koht Viljandi LTK Sakala II meeskonnale, kes peavad pääsu eest kõrgliigasse mängima üleminekuturniiril kõrgliigas kuuendaks ja seitsmendaks jäänud Mustvee LTK ja Rakvere SK Pinx / Everster meeskondadega.

Heikki Sool

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
Pealkiri on eksitav!
7 aastat tagasi

Haapsalust on ainult Heikki Sool. Aaro Õismets ja Toomas Vestli on Vatlast, Grigori Rementsov Peterburist.