0

Haapsalu lauatennisistid pääsesid kõrgliigasse

Riina Tobias

Riina Tobias

riina.tobias@gmail.com

Lauatennis

Haapsalu LTK võidukas meeskond. Foto: erakogu

 

Eesti võistkondlike meistrivõistluste esiliiga võitjameeskond, Haapsalu LTK koosseisus Aaro Õismets, Toomas Vestli, Heikki Sool ja Grigori Rementov pääses kõrgliigasse. 

Kogu kaheringilises 14 võistkonnamängus tunnistati vaid võite ning 56 üksikmängust kaotati 4. Teine koht kuulus Pärnu LTK Vint-90 ja kolmas koht Viljandi LTK Sakala II meeskonnale, kes peavad pääsu eest kõrgliigasse mängima üleminekuturniiril kõrgliigas kuuendaks ja seitsmendaks jäänud Mustvee LTK ja Rakvere SK Pinx / Everster meeskondadega.

Heikki Sool

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
Pealkiri on eksitav!
Pealkiri on eksitav!

Haapsalust on ainult Heikki Sool. Aaro Õismets ja Toomas Vestli on Vatlast, Grigori Rementsov Peterburist.

wpDiscuz