Galerii: LÜG avas linnagaleriis näituse

Kristjan Kosk

kristjan.kosk@le.ee

Kuvatud 3 pilti, galeriis pilte: 33

Läänemaa ühisgümnaasium (LÜG) avas täna Haapsalu linnagaleriis näituse.

Näituse temaatikaks on „Kes mina Olen?” ja väljas on 25 õpilase ühistööd. Näitusetööd on fotod, installatsioonid, maalid, pisiplastika ja video.

Näituse kuraator ja LÜGi kunstiõpetaja Tiiu Randmann-Mihkla rääkis, et see näitus keskendub nooreks olemisele. „Siiras ja puhas emotsioon väljendub neilt teostelt,” iseloomustas Randmann-Mihkla.

Näituse avamisel esitasid LÜGi õpilased ka lavakunsti kursuse lõputöö näidendi „Kes mina olen?”. Tegemist oli näidendi esimese avaliku esitlusega.

Linnagaleriis näidati ka kuute õpilaste tehtud lühifilmi, mille temaatikaks oli samuti „Kes mina olen?”.

Näitus jääb linnagaleriis avatuks kuni 3. aprillini. 

Fotod: Kristjan Kosk

kes ma olen33kes ma olen32 kes ma olen31kes ma olen30 kes ma olen29 kes ma olen28 kes ma olen27kes ma olen20 kes ma olen21 kes ma olen22 kes ma olen23 kes ma olen24 kes ma olen25 kes ma olen26kes ma olen19 kes ma olen18 kes ma olen17 kes ma olen16 kes ma olen15 kes ma olen14 kes ma olen13 kes ma olen12 kes ma olen11 kes ma olen10 kes ma olen9 kes ma olen8 kes ma olen7 kes ma olen6 kes ma olen5 kes ma olen4 kes ma olen3 kes ma olen2 kes ma olen1

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
kodanik
8 aastat tagasi

Superõpilased!!!Ja eriti superõpetaja Tiiu!

troska
8 aastat tagasi

Väga andekad noored!