0

Lääne Elu paberleht laupäeval, 13. veebruaril

Kaire Reiljan

Kaire Reiljan

kaire@le.ee

lel1302001

Lasteaia juures puudub liiklusmärk

Mullu mais hindas maanteeamet Haapsalu suuremate tänavate seisukorda ja leidis 12 rikkumist, millest on nüüd korda tehtud üheksa. Enamik maanteeameti järelevalveosakonna spetsialisti Teet Sepa koostatud protokollis nimetatud puudusi käsitles valesti paigaldatud või puuduvaid liiklusmärke.

 

Muslimist eestlanna tutvustab araabia keelt

Eesti riik peaks seisma selle eest, et iga inimene, kes Eestisse tuleb ja siin elada soovib, õpiks ära meie keele vähemalt B2 tasemel. See ei peaks olema kuidagi soovituslik, vaid seadusega määratud kohustus, leiab Eestis ainulaadse „Araabia keele vestmik-sõnastiku” autor Kätlin Hommik-Mrabte.

 

 

 

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
wpDiscuz