0

Tere tulemast leeri!

Avatar

Merilin

merilin.sellik@le.ee

Kevadine leerikool algab pühapäeval, 14. veebruaril kl 10 enne jumalateenistust Jaani kirikus. Saame tuttavaks, tutvume leerikooli kavaga, lepime kokku leeritundide ajad ning tutvume õppematerjalidega.
Leer ehk vana nimega „peakool” on koguduse kool. Leerikoolis tutvutakse põhjalikumalt ristiusuga, Piibli, kiriku õpetuse ja ajalooga, kristliku eetika ning koguduse eluga. Leeritunnid toimuvad vastavalt kokkulepitavale kavale. Tunde viivad läbi koguduse vaimulikud ja teised kaastöölised. Lisaks eelnimetatule on leerikoolis osalemine hea võimalus arutleda elu ja igavikuliste küsimuste üle.
Leerikursus lõpeb leeripühaga ehk konfirmatsiooniga 29. mail. Leerikooli lõpetanu saab koguduse täisõiguslikuks liikmeks, võib tulla armulauale, saada ristivanemaks, lasta abielu laulatada ja kandideerida koguduse juhtorganitesse.
Leerikursuse tasu on 40 eurot.
Täpsemat teavet leerikooli kohta saab õpetajate Tiit Salumäe
(tsalumae@yahoo.com; tel 528 0635) või Kristel Engmani (kristel.engman@eelk.ee; tel 528 9527) käest.
EELK Haapsalu kogudus

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
wpDiscuz