0

Piltuudis: Margus Tsahkna väisas Haapsalu sotsiaalmaja

Andrus Karnau

Andrus Karnau

andrus.karnau@le.ee

IRLi esimees, sotsiaalkaitseminister Margus Tsahkna väisas esmaspäeval Haapsalut, esinedes sotsiaalmajas vanuritele. Ministri esinemise juhatas sisse Lääne maavalitsuse sotsiaalosakonna juhataja Kersti Lõhmus.

Foto: Arvo Tarmula

tsahkna tarmula

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
Kahjuks
Kahjuks

Ikka päris mõttetu üritus oli

Vello
Vello

On raske panna inimest mõistma teatud asja, kui tema tasu sõltub sellest, et ta seda ei mõistaks.

sai
sai

supiköögis kõhu täis või põlgas ära

wpDiscuz