0

Lõuna-Läänemaal sõitis auto teelt välja

Lehte Ilves

Lehte Ilves

lehte@le.ee

päästeamet logo

Teisipäeval, 19. jaanuaril kell 17.36 teatati häirekeskusele, et Lihula vallas Meelva külas oli sõitnud auto teelt välja. Päästjad aitasid auto tagasi teele, teatas Lääne päästekeskuse pressiesindaja Katariina Vaabel.

Maanteeamet hoiatab, et täna, kolmapäeva hommikutundidel on sõiduolud riigiteedel lumesaju ja libeduse tõttu muutlikud. Nähtavus võib olla saju ja kohati ka udu pärast piiratud.

Ilmaprognoos lubab, et ka päeval sajab mitmel pool lund, põhjarannikul võib kohati tuisata.

 

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
wpDiscuz