0

Maakaitsepäev tuleb sel aastal Lihulas

Lehte Ilves

Lehte Ilves

lehte@le.ee

Maakaitsepäev Ristil

Viimati peeti maakaitsepäeva 2014. aastal Ristil. ARVO TARMULA

Kaitseliidu Lääne malev on vastu võtnud Lihulast tulnud ettepaneku ja korraldab tänavuse maakaitsepäeva Lihulas, ütles maleva pealik Mehis Born täna maavanema juures peetud riigiasutuste esindajate igakuisel kohtumisel.

Et tänavu on võidupüha paraad Võrus ja Kaitseliidu Lääne malev saadab sinna vaid võidutule toojad, saab malev pühenduda kohaliku maakaitsepäeva korraldamisele.

Viimati peeti maakaitsepäeva 2014. aastal Ristil. Mullu oli võidupüha paraad Kärdlas ja Lääne malev oli selle korraldamisega seotud, mistõttu kohalikku maakaitsepäeva ei peetud.

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
Karuott
Karuott

Lihulas toimubki valge rassi viimane vastupanu..

Mati Põdra
Mati Põdra

Faktitäpsustus. Mõningad KL Lääne maleva alla (noorkotkaste ja kodutütarde kaudu) kuuluvad pillimehed on KL orkestrite paraadirivis juba mitmendat aastat, nii saab see olema ka seekord. Eelmisel aastal Kärdlas oli neid tükki seitse.

wpDiscuz