Lääne Elu paberleht laupäeval, 5. detsembril

Lemmi Kann

lemmi.kann@le.ee

 

Jüri Ott (2)

Maavalitsus on asunud Kullamaa hooldekodu päästma

AS Hoolekandeteenuste kava sulgeda Koluvere hooldekodu ja sealsed elanikud teistesse hooldekodudesse laiali jagada pani maa- ja vallavalituse hooldekodu säilitamise nimel tegutsema.

Läinud nädalal kohtusid Kullamaal sotsiaalministeeriumi, Lääne maavalitsuse ja Lõuna-Läänemaa omavalitsuste esindajad, et arutada erihoolekande teenuse jätkamise võimalust Kullamaal. 

Mart Helme lubab illegaalsed immigrandid välja saata

EKRE esimehe Mart Helme sõnul ei ole pagulased Eestis paratamatus – valdavalt on tegemist hoopis illegaalidega, keda Eesti olematu „mugavuspakett” ei huvita.

Haapsalus tuleb meeleavaldus massiimmigratsiooni vastu. 

 

 

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
10 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
Karuott
8 aastat tagasi

õige eestlane ei loe enam Lääne Elu…las kärvavad nälga rsk…

õiguste kaitse
8 aastat tagasi

on ainult aja küsimus, kui keegi pöördub kohtu poole selle tõttu, et teda on rassistiks nimetatud erinevate arutelude käigus mis puudutab massi-immigratsiooni. Rassism on vägagi selgelt defineeritav nähtus ning selle-alane süüdistus on mõnele inimesele sama solvav kui teda vargaks või röövliks nimetada. Kui seda tehakse avalikkuse ees ja ilma reaalse argumentatsioonita, siis on tegemist otsese vihakõnega ning mõistlik on oma väärikust kaitsta.

...
8 aastat tagasi

Mina olen jällegi mõelnud, miks ajakirjanikud oma tööd ei tee: uurigu välja, kuidas saab liisida autot (maksumus 19 000) 92 eur eest kuus (nagu liisiti piletikkontrollijatele).

uss
8 aastat tagasi

Migrantidest probleemi ärge tehke ega ussi ajage,nad tulevad ja putkavad siit edasi või tagasi,sest meie kliima ning kesine elujärg neid siia ei seo.

kkt
8 aastat tagasi

oblast !!!

No tõesti..
8 aastat tagasi

..karikas hakkab täis saama!Ei ole vaja tulla õpetama, kuhu minna võin ja kuhu mitte! Manitsetakse nagu titasid ja vibutatakse sõrme..kui jube!!!

Aime
8 aastat tagasi

Kes on andnud juhtkirja kirjutajale õiguse lugejat käskida ja keelata kuhu minna, mida teha.Ajalehe juhtkiri peaks olema neutraalne, mitte süüdistusi pilduv.

vaatleja
8 aastat tagasi

Kas tänase LE juhtkirja kirjutaja on Pavlik Morozov?!? Väga piinlik lugeda. Muide, säärane keelitav ja samas laimav (valeinfot õige pähe esitav) stiil hoopis just õhutab õiglustundega inimest EKRE poolt olema ja nendega ühinema. Ma pole rassist! Mul on hea näha, kui mõni välismaalane (sõltumata nahavärvist) on tulnud Eestisse, sest talle meeldib siin, ta armastus on siin vms. Sellised inimesed on ise ka sõbralikud ja pole põhjust neid vaenata. Kuid olen väga vastu massiimmigratsioonile. Ei pea ootama, kui asi läheb hapuks, tark õpib teiste vigadest ja ennetab probleeme. Ja kui mõni pavlikmorozov mind seepärast rassistiks sildistab, siis on see ebaõiglane ja… Loe rohkem »

kakaputukas
8 aastat tagasi

Huvitav oleks tolle käkerdise autori nime ka kusagilt lugeda. Masendav mõttemaailm…

LÄÄNLANE
8 aastat tagasi

LUUPÄEVASE LEHE JUHTKIRI ON KÜLL JÕLE