1

Ottomar Ladva osales male maailmameistrivõistlustel

Kristjan Kosk

kristjan.kosk@le.ee

ottomar ladva monika tsõganova (2)Ottomar Ladva. Foto: Monika Tsõganova

Haapsalu maletaja Ottomar Ladva osales möödunud nädalal Berliinis peetud täiskasvanute kiir- ja välkmale maailmameistrivõistlustel.

Kiirmales 158 maletaja hulgas 133 asetust omanud Ladva kerkis turniiri lõpuks 124. kohale. Viieteistkümnest vastasest neliteist olid suurmeistrid. Sellest hoolimata suutis Ladva koguda 6 punkti 15 võimalikust. Maailmameistriks krooniti norrakas Magnus Carlsen.

Välkmales saavutas Ladva 188 maailmameistrivõistlustele kutse saanud maletaja hulgas 133. koha. 21 partiiga õnnestus Ladval koguda 9,5 punkti. Sarnaselt kiirmalega ei soosinud 166 asetus meie maletajat. Kohtuda tuli vaid tugevate ja äärmiselt kogenud maletajatega. Kaks neist olid rahvusvahelised meistrid ja 19 suurmeistrid. Maailmameistriks tuli venelane Aleksander Grischuk. 

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
Kalev
Kalev

Väga tubli.

wpDiscuz