Iloni imedemaal toimus mitmike kokkutulek

Lemmi Kann

lemmi.kann@le.ee

mitmikudFoto: Arvo Tarmula

Täna tulid Iloni imedemaale kokku need mitmikud üle kogu Eesti, kes kuuluvad Facebookis loodud Mitmike gruppi. Kaunis päikesepaisteline suvepäev meelitas kohale peresid üle Eesti – tuldi Tallinnast ja Harjumaalt, Jõgevalt ja teisest Eesti otsastki – Tartust.

Kohal oli üle 50 pere ja keskpäevaks jooksis Iloni imedemaal murul ringi kokku umbes 250 jalapaari. „Iloni imedemaal jagub tegevust nii mitmikele kui ka nende vanematele. Koht on ju täidetud tegelastega, kellega vanemad on üles kasvanud ja kellega lapsed alles üles kasvavad,“ rääkis korraldaja Kadri Talva-Ots.

Lapsed ja nende vanemad said Iloni imedemaa õuealal erinevaid põnevaid mänge mängida, tutvuda kino- ja näitusesaaliga ja mängutoaga. Ühiselt kaeti ka piknikulaud ja lisaks jagati lastele jäätist ning muud head-paremat. Kell 13 aga kogunesid kõik suurele grupipildile, et tore päev fotole jäädvustatud saaks.

Tegemist on juba neljanda kokkutulekuga, eelnevatel aastatel on üritust peetud Pärnus ja Laitses.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments