PKC alustab täna lõplikku kolimist

Andrus Karnau

andrus.karnau@le.ee

pkc lauri rohtoja foto: arvo tarmula

PKC Haapsalu tehase töötajad hakkavad esmaspäeval kokku pakkima kahte viimast tootmisliini, mis seni veel olid töös, ütles PKC Eesti juht Lauri Rohtoja (fotol).

"Oleme tehase sulgemisega tõesti lõpusirgele jõudmas. PKC Eesti sulgeb Haapsalu tehase 30. juunil. Viimase kahe tooteliini pakkimist alustame esmaspäeval, 29. juunil," kinnitas Rohtoja.

Rohtoja märkis, et PKC oli mai lõpuks koondanud Haapslau tehasest 231 töötajat. Sel kuul lisandub veel 20 töötajat. Rohtoja ütles, et juulisse jääb 16 töötaja koondamine, nemad toetavad tootmistegevuse üleviimist Keila ja Leedu tehastesse.

Rohtoja ütles, et lootis PKC Keila tehasesse tuleb Haapsalust üle kuni 120 töötajat. "Praeguse seisuga on Haapsalust Keilasse tööle tulemiseks andnud nõusoleku 33 inimest. Kahjuks ei olnud paljudel headel spetsialistidel võimalik oma elukorraldust kaugemal tööl käimiseks muuta ja see on ka mõistetav," lisas Rohtoja. PKC oli aastaid Läänemaa suurim tööandja. Ettevõtte teatas mullu suvel, et suleb tervet kontserni haaranud ümberkorralduste tõttu Haapsalu tehase.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
1 Kommentaar
Inline Feedbacks
View all comments
Karla
8 aastat tagasi

Tublid!!!
Parem õudne lõpp kui lõputa õudus…