25

Haapsalu tahab saada kohvikupealinnaks

Andrus Karnau

Andrus Karnau

andrus.karnau@le.ee

raamat

Haapsalu Karja tänava kohvikuterrass. Foto: Arvo Tarmula

Haapsalu vanalinna napi kahesaja meetri pikkusel lõigul paikneb kümme eri menüüga söögikohta.

„Haapsalu on kindlasti linn, kus ühe elaniku kohta on kõige rohkem kohvikuid Eestis,” ütles Hermani bistroo pidaja Liina Meerits TV3 uudistele. Ta lisas, et kohvikupidajad on kõik oma ala fanatid ja kellel õnnestub hooaja lõpuks plussi jääda, see selgub sügisel.

Haapsalu linnapea Urmas Suklese sõnul tuleb kohvikute pealinna tiitel ära võita. „Kes siis ikka seda tiitlit välja annab kui mitte meie külalised ja rahvas,” ütles Sukles TV3-le.

 

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
Karla
Karla

paljud ettekandjad on suht vabameelsed…

mõttetule
mõttetule

“kõige normaalsemad kohad on soffa ja müüriääre kohvik..ülejäänd mõtetud“

Kulla kommija, kui oled SOFFA või MÜÜRIÄÄRE töötaja , palun ära risusta nende firmade mainet oma nõmedate kommentaaridega!
Vot, nii haritud on Haapsalu linna jäänud tööjõud !

Vau
Vau

Jäin vist hiljaks kommenteerimast peale turul käiku. Aga vaat turul kuuleb ikka midagi tõest, kuigi seal suurt kauplemist ei olnud, aga vaat kõrva sosistati, et kohta oli vaja ühele Vikmani sõbrale. Saladuskatte all sain teada ka nime , aga seda ma ei avalda. Ootame ära, mis järgneb ja siis võib ehk midagi järeldada. Aga huvitav küll, mis salatsemine siin linnas toimub.

möttetu
möttetu

kõige normaalsemad kohad on soffa ja müüriääre kohvik..ülejäänd mõtetud

Karla
Karla

Mis teema Haapsalul selle Pihkupeksupealinna tiitliga on?

nõus, väike tähelepanek
nõus, väike tähelepanek
pahur siga
pahur siga

Olid kinni häda,tühjad ehk palju ruumi-häda.ilm ka 13 kraadi-ikka Sukles süüdi.

f
f

Käisin täna seda kohvikupealinna kaemas. Tänavad olid rahvast tühjad. Osad kohad olid kinni. Plajukiidetud terassikohvikud olid tühjad. Astusin siis sisse jälle tühjus. jäi mulje tallin sõidab Jeepidega ainult reedeks ja laupäevaks kohale. Tead sukles räämas ja väljasuremas on see linn. Mingist kohviku kultuurist võite luigega saunas olles rääkida.

no
no

ära tule enam! Linnas ka õhk puhtam!

no vot
no vot

Vot siit hakkabki kohvikultuur pihta ;))) aga muidugi on nõukogude võim ja seitse aasta aega süüdi.

Anonüümne
Anonüümne

Dietrichis on väga meeldiv ja proffesionaalne teenindaja Karl! Kiitus!

pipi
pipi

Dietrichis on teenindajad kogenematud, ei tea, mida mingi roa nimetus peaks tähendama jne. Veelgi kurvem aga on see, et “KOKAD” on veel rumalamad ja ei oska ikka üldse süüa teha. Kui on üks koht, kuhu ei soovita kellegil minna, siis on see just see õnnetu Dietrich.

vot niiii
vot niiii

Kõik Saareväljade valdus. Kes neid kiita jõuab!!

väike tähelepanek
väike tähelepanek

Tihtipeale on nii, et teenindaja saatus on taluda pirtsakaid ja ülbeid kliente. Suudad sa ikka kõik alla neelata ja õhtuni välja naeratavat nägu ees hoida?? Raske töö. Palun mõistke ka teenindajat ja kui klient ise naeratab, saate sama ka teenindajalt tagasi. Kui ka on algajaid teenindajaid, ei pea neid kohe halvustama, võiks natuke sallivamad ja mõistvamad ka külastajad olla.

wpDiscuz