Virtsu kooli direktor sai aasta haridustöötajaks

Lehte Ilves

lehte.ilves@gmail.com

Virtsu kooli direktor Airi Aavik sai Eesti ettevõtluskõrgkoolilt Mainor selle aasta haridusjuhi tiitli, mis tunnustab teda ettevõtliku ja inspireeriva haridustöötajana.

 “Võit tuli suure üllatusena, kuid rõõm märkamisest on suur," ütles Airi Aavik tiitli üleandmisel Mainori pidulikul lõpuaktusel 13. juunil Estonia kontserdisaalis. "Tore, kui see, mida ma oma töös oluliseks pean, läheb korda ka teistele. See annab kindlustunnet jätkata oma rajal ja näitab, et väärtused, mida meie koolis tähtsaks peetakse, ongi 21. sajandi inimesele elementaarsed. Tänan kogu Virtsu kooli tiimi, et nad minu ideedega kaasa tulevad, neid ise genereerivad ja oma õpilastele edasi püüavad anda. Suur tänu inimestele, kes meie väikese kooli püüdlusi on märganud. Auhind on kogu kooliperele, mitte ainult minule.”

Kõiki nominendid said tunnustuseks tänuplaadi. Mainor soovib haridusjuhte tunnustades tõmmata tähelepanu hariduselu juhtimisele ja arendamisele Eesti eri piirkondades.

Konkursile võib esitada haridustöötajaid, kes peavad tähtsaks ettevõtlikkust ja tahet ise midagi paremaks muuta, kes toetavad õpilaste ettevõtlikkust ja kasutavad mitmekesiseid aktiivõppemeetodeid, kes seostavad õpetatavat reaalse eluga.

Komisjon hindab kandidaatide saavutusi kahe viimase õppeaasta tegevuste põhjal.

Eesti ettevõtluskõrgkool Mainor on ettevõtlike ja ambitsioonikate inimeste kool. Eesti suurimas erakõrgkoolis saab õppida nii eesti kui ka vene keeles rakenduskõrghariduse ja magistriõppe tasemel.

Mainor tunnustab haridusjuhte 2006. aastast.

Robert Lang

Mainori turundusjuht 

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments