0

Lauatennisistid võitsid kaks pronksi

Juhan Hepner

juhanh@hot.ee

lauatennis

Noormeeste üksikmängu esikolmik: Artjom Hiisku (LTK Narova), Aleksandr Lušin (Maardu LTK) ja Aaro Õismets (Haapsalu LTK). Foto: Eduard Brok.

Haapsalus toimunud Eesti juunioride meistrivõistlustel lauatennises võitis Aaro Õismets pronksmedali ja selleks tuli alistada 3:2. klubikaaslane Toomas Vestli, kes sai 4. koha. Korraliku võistluse tegi ka Mihkel Puhm, kes võitles välja 14.koha. Osales 33 noormeest. 

Eelmisel päeval toimunud Läänemaa Rahvaliiga finaali edukate mängude väsimusest ei suutnud taastuda ei Mattias Ristmägi, kes jäi 22. ega Karin Talving, kes oli 18. 

Noormeeste paarismängu mitmekordsed noortemeistrid Vestli-Õismets kaotasid poolfinaalis 0:3 paarile Mihkel Pae-Rainer Valo, kuid said mängus pronksmedalitele 3:2 jagu Aleksandr Lušinist-Artjom Hiiskust.

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
wpDiscuz