Kaie Ilveselt ilmus kolmas kassiraamat

Malle-Liisa Raigla

malleliisa@gmail.com

kassiraamat

Lääne Elu ajakirjaniku Kaie Ilvese äsja ilmunud kolmas kassiraamat on Rahva Raamatu  keskmisele koolieale mõeldud edetabelis 9. kohal.

Kaie Ilvese teine raamat „Tädi ja Motja teistmoodi suvi” lõppes sellega, et karbist tuli välja Anu, ja Anust uus raamat räägibki.

„Tegelikult ei tulnud ta karbist, aga majas ta on,” ütles Kaie Ilves. Ta kirjeldas praegu kümnekuist Anu: „Pöörase iseloomuga, kui pisike oli. Nüüd on rahulikumaks jäänud.”

Uus raamat on mõtteline järg Kaie Ilvese varasemaile raamatuile „Tädi, Motja ja teised” (2012)  ning „Tädi ja Motja teistmoodi suvi” (2013).

Tädist ja Motjast on saanud väärikad kassiemandad, kui pererahvas otsustab majja tuua kolmanda kassi. Uus kassipoeg Nipsik on pärit agulist ja ehkki paberite järgi on tegemist puhastverd Briti lühikarvalisega, on tema kombekaks kassiks õpetamine tõsine katsumus nii pererahvale kui ka Tädile ja Motjale. Nõnda kõlab 175-leheküljelise raamatu lühike tagakaane-tutvustus.

Kentauri kirjastuses ilmunud raamatu on illustreerinud Andres Hion.

 

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
2 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
Juss
9 aastat tagasi

Miks mitte ilvestest?

abc
9 aastat tagasi

Kas Merle on kaasautor?