Uus mobiiliäpp näitab, kuhu praht viia

Urmas Lauri

urmas.lauri@le.ee

kuhuviia 2014-11-17 15.43.50www.kuhuviia.ee

Asjad ei mahu enam tuppa ära? Kelder ja pööning on kraami täis? Kasutusest välja langenud esemed rändavad olmejäätmete sekka? Või – hoidku taevas selle eest! – hoopis metsa alla?

Õige valiku tegemisel tuleb sulle appi uus mobiiliäpp Kuhuviia, mis aitab kiiresti leida õige koha, kuhu kasutult seisvad asjad viia.

Uus veebileht Kuhu viia? on üle-eestiline kaardirakendus, mille abil saab inimene kiirelt teada talle kõige lähemal asuvad prügikonteinerid, jäätmejaamad, taas- ja uuskasutuskeskused, taaraautomaadid ja muu.

Inimene peab vaid sisestama, millest soovib vabaneda ja rakendus kuvab selleks sobivad vastuvõtupunktid ning ka võimaliku teekonna sinna. Samuti saab kasutaja teadmise, kuidas ebavajalikest asjadest/jäätmetest kõige keskkonnateadlikumalt vabaneda. Mugava lisana näeb ka soovi korral kiireimat teekonda oma asukohast valitud jäätmekäitluspunktini.

Kuhuviia leiab siit.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments