Keiro Raudkats võitis maadluse raskekaalus Janar Sõpra

Urmas Lauri

urmas.lauri@le.ee

Läänemaa maadlusmeistridLihula maadlejad. Foto: erakogu

Lihulas selgitati 15. novembril Läänemaa meistrid kreeka-rooma maadluses. Võistlustel osalesid maadlejad RJK Leola Lihulast, MK Dünamo Haapsalust, Kullamaa KK ja SK Martna.

Võisteldi kahes vanuseklassis: 2003. a sündinud ja nooremad ning alates 2002. a sündinud ja vanemad noormehed ja mehed. Võistlejaid oli kokku 34.

Selle võistluse kõige oodatumaks kujunes viimane maadlusmatš, kus omavahel võtsid mõõtu raskekaalu maadlejad Janar Sõber (RJK Leola) ja Keiro Raudkats ( MK Dünamo). Sõber on selle kaalu mullune Läänemaa meister ja alustaski maadlust meistrile vääriliselt ilusa käsivarre pöördheitega, millega teenis neli punkti.

Vastane noor ja tugev Raudkats, kes on tänavune oma vanuste valitsev Põhjamaade meister, kasutas omakorda Sõbra hetkelist hooletust ning napsas vastase pea oma haardesse ja sooritas nelja punkti väärilise heite. Edasi noppisid mõlemad kordamööda punkte ja tasavägise võistluse tulemusena väljus seekord võitjana Keiro Raudkats seisuga 8:6.

Läänemaa meistrid

  • 2003. a ja nooremad – Timmo Kaasik (RJK Leola), Andero Polberg (RJK Leola), Kevin Uspenski (MK Dünamo), Robin Uspenski (MK Dünamo), Raul Reesar ( Kullamaa KK), Eerik Pank (RJK Leola)
  • 2002. a ja vanemad – Kaarel Tamm (SK Martna), Jaanis Soosaar (SK Martna), Markos Merisalu (Kullamaa KK), Markus Pastjan (RJK Leola), Lauri Leier (MK Dünamo), Keiro Raudkats (MK Dünamo)

Tiit Seiton

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
1 Kommentaar
Inline Feedbacks
View all comments
kord
9 aastat tagasi

Piibeleht peal ja Vestmann all, siis jälle Vestmann peal ja Piibeleht all.