Postimees: Novosjolovi ja treeneri suhted sassis

Urmas Lauri

urmas.lauri@le.ee

PM Novosjolov 001Postimees, 17. november 2014. Repro: Urmas Lauri

Epeevehklemise kahekordse maailmameistri Nikolai Novosjolovi ning tema ja kogu Eesti koondise peatreeneri Igor Tšikinjovi suhted on sassis. Sedavõrd sassis, et kodusel MK-etapil Tšikinjovi raja kõrval juhendamas polnud ning just seetõttu võis Novosjolov kaotada matšis pääsu eest veerandfinaali prantslasele Ronan Gustinile, kirjutas Jaan Martinson Postimehes.

Küsimusele, miks ta Novosjolovit raja kõrval ei juhendanud, Tšikinjov ei vastanud. «Ei taha seda kommenteerida. Novosjolov on keeruline isiksus, nagu minagi. Aga just keerulised isiksused tulevadki maailmameistriteks.»

Ega vehkemisringkonnadki taha toimuvat kommenteerida. Nenditakse, et jah, Novosjolovi ja Tšikinjovi vahel on must kass läbi jooksnud, kuid põhjust ei teata.

 

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
1 Kommentaar
Inline Feedbacks
View all comments
pook
9 aastat tagasi

Nimetage üks treener, kellega novosjolovil suhted sassis poleks.
Irina Embrich oli ka ta treener. Mõni aasta tagasi premeeris riik Novosjolovit 600 tuhande krooniga ja treenerit 300 tuhande krooniga. Raha kanti Kolja arvele, et too treenerile tema osa ise üle annaks. Kolla andis 300 tuhande asemel ainult 30 tuhat krooni.