0

Pärnumaal hukkus liiklusõnnetuses 32aastane mees

Lehte Ilves

Lehte Ilves

lehte@le.ee

Eelmise ööpäeva jooksul juhtus viis raskemat liiklusõnnetust, üks neist lõppes juhi hukkumisega sündmuskohal.

27. septembril kella 23.20 ajal sõitis Pärnumaal Are vallas Peugeot 406 teelt välja kraavi. Roolis olnud 32aastane Ardo paiskus sõidukist välja. Ta jäi auto kere ja maapinna vahele ning hukkus sündmuskohal.

Kella 15.37 ajal juhtus liiklusõnnetus Tartumaal Luunja vallas, kus Audi A4 Avant, mida juhtis 26aastane Vjatšeslav, kaldus lauges kurvis vastassuunavööndisse ja põrkas kokku vastu liikunud sõiduautoga Volkswagen Passat Variant, mida juhtis 41aastane Taisi. Audi juht viidi Tartu ülikooli kliinikumi.

Kella 16.33 ajal oli liiklusõnnetus Paides Mündi tänaval, kus 15aastane noormees kukkus mopeediga Aprilia. Viga saanud juht ja kaasreisija, 17aastane neiu viidi Järvamaa haiglasse.

Kolm minutit hiljem oli liiklusõnnetus taas Järvamaal Türi tehisjärve juures, kus jalgrattaga sõitnud 26aastane Rene kukkus ja viidi Järvamaa haiglasse.

Kell 18.05 oli liiklusõnnetus Saaremaal Laimjala vallas. Audi 80, mida juhtis purjus ja juhtimisõiguseta 52aastane Aivar, kaotas sirgel teel juhitavuse, paiskus teelt välja katusele ja vasaku küljega vastu puud. Juhi kõrval istunud 47aastane Margus viidi Kuressaare haiglasse.

Eelmisel ööpäeval tabati roolist 27 alkoholi tarvitanud mootorsõiduki juhti.

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
wpDiscuz